Tuesday, September 29, 2009

Yeah!!Kami mulai bz..

Nampak gye nye begitu lah..Alhamdulilah semlm bersamaan ari Isnin kami telah antar satu final project (Preservation)..dan pade mlm nye kami telah berkumpul ramai2 di bilik tyma sambil mkn kueh raye n sambil tu la kami wat cover magazine..guest what??we all dpt siapkan sume tu dlm mase 3 jam je..hahah..memang sepatutnye awl dari tu..tpi disebabkan mkn n bork..so lewat la sket..

pade esoknye iaitu tadi,we all telah gerak ke Segamat dengan menaiki bas..haha..mcm x cye je we all decide g segamat naek bas..kami pon pelik..cube tnye mereka..emm???hah,forget it..huhu..nk tau x main point kitorg wat pe kat c2??sebb print cover magazine la..haha..punye lah byk owg wat business printing kat uitm nh..kat segamat jugak kami pilih..haha..bile menemui jln buntu..tbe2 terpikir..npe la benda yang ade tujuan ni kite x sewa kete ye??haha..bile berjln,no 1 dlm pikiran mest kete..huh!ape la..haha..

tpi alhamdulilah..we all slamat print we all cover magazine yang lawo tu di slh satu kedai yang tau bab2 nh..uncle tu memang baek n tau ape yang kami nk..nmpk gye nye mcm dh bermint je ngn cover magazine kani tu..haha..no komen..dah la murah kan..memuaskan btol!memang 100% kami balek ngn perasaan puas ati yang teramat sgt dengan kje kami..tinggal nk anta je khamis ni..tunggu...

ok,abis cite d Segamat,petangnye ade kelas cataloging..bersame Puan Azura..makin berseri2 puan sekarang ni sejak ade beby baru..nk tgok beby omel puan..puan kate dtg la rumah..insyaallah...hehe..kami phm ape yang puan ajr tpi agk mengantuk juge kerana dah la petang,n kepenatan..hehe..terime kasih kerana ajr kami dengan penoh kesabaran...

ok,abis cite petang tu..sekarang ni lokasi kami di Speaker Corner..amat dekat gile ngn modem wireless..so kami meneruskan perjuangan tuk siapkan 1 lagi Final Project Archive..iaitu subject Puan Rohayu..chayok kwn2...u can do it!

p/s:cover magazine akn kuar di blog soon..dah ade owg nk terbitkan ke??mesti la ade..

Saturday, September 26, 2009

Kwn2..

Kawan2..cuti raye seminggu hampir abis..rasenye sekejap je kan..
so..kite ade tugas after ni..
hehe...ingat...

Tuesday, September 15, 2009

selamat hari raya semua!


lama tak menyibuk di sini.
empat blog nak kena jaga.
assignment berlipat ganda.
tiket pulang lepas raya sehari awal dari tarikh sebenar.
haih~

kepada fyth, selamat hari raya dan maaf zahir.
batin aku dengan arang je.
korang tak payah sibuk.
so, enjoy your raya okhay~

ikhlas, para jamaludin

The Equanimity Person coming



hah..da lme tggu kan??sila la layari laman web ini...

http://yanamz-blog.blogspot.com

Project videoclip dari FYTH A-M part 4


VIDEO CLIP
SEPULUH BUDAK HITAM

FULLY MADE BY:
FANA,YANA,TIMAH,HAS,AM,MIRA
video



Actor and Actress:
Am
Has
Fana
Yana
Timah
Mira

Idea/Concept:
From our mind

LEAVE YOUR COMMENT HERE




Saturday, September 5, 2009

Sejarah Bakal Berulang lagi...


Hari Isnin ni..budak-budak kelas E4 akn pergi berbuke pose sme2 buat kali ke-3..kat mne?
tu yang kite x tau..so..tggu..FYTH akn berbuke pose bersme E4.

kami kaya sebab buka puasa pizza

Tarikh : 2hb September 2009
Hari : Selasa
Tujuan : Berbuka Puasa
Lain-lain : Serta menyambut birthday fana
Jemputan : am, mad, azam n tengku
Lokasi : Pizza Segamat
Kehadiran : Zul x dpt datang (ade hal)
Ucapan : Happy Birthday..muge panjang umo n murah rezeki.



tengok la bpe byk gmbar yang dah di combine kan oleh has..
bukan nye ape...keje c yana ni reti upload gambo je...
edit2 ni mls sket..
tu yang jadi gambo melambak dlm blog nh..
haha..tpi aku tau korg fun tgok blog ni..sebb byk gamba kan..
haha..n aku tau korg mesti nk tau latest dari kitorg..
ape kitorg wat..bla..bla..bla..

sekian....

Thursday, September 3, 2009